Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Markt / Mitsubishi Outlander PHEV komt in 2024 naar Europa

Geschreven door Frédéric Kevers op 10-03-2023

Mitsubishi brengt zijn plug-in hybride SUV dan toch naar Europa. De Mitsubishi Outlander PHEV komt in 2024... maar niet naar elke Europese markt.

De vierde generatie Mitsubishi Outlander PHEV komt in 2024 naar Europa – al is er geen indicatie dat hij in België op de markt komt – terwijl het model al meer dan een jaar op de markt is. Eind 2021 onthulde Mitsubishi namelijk zijn nieuwe gezins-SUV.

LEES OOK Minstens twee elektrische Mitsubishi's in Europa tegen 2028

Op andere markten kan je hem ook kopen met niet-hybride motorisaties, maar het is uiteraard de PHEV-variant die in sommige Europese landen, waaronder Frankrijk en Nederland, zal worden aangeboden. Met zijn 20 kWh grote batterij claimt de Mitsubishi Outlander PHEV een elektrische actieradius van 87 km en een oplaadtijd van 10 tot 80 procent in ongeveer 40 minuten.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV in EUrope 2024

Plug-inhybride en zeven zitplaatsen

Naast deze geëlektrificeerde aandrijflijn, waarmee de Outlander destijds als pionier furore maakte in onze contreien, zeker in Nederland, kan de Mitsubishi Outlander PHEV nog op een ander voordeel rekenen als je een groot gezin hebt: hij heeft maximaal 7 zitplaatsen.

Met zijn lengte van 4,70 meter heeft hij bovendien een praktische laadruimte van maximaal 2.250 liter met de achterbank neergeklapt. Daarnaast onderscheidt de Mitsubishi Outlander zich van de meeste andere plug-in hybride SUV's in zijn klasse – waaronder het premium kwartet van Audi, BMW, Mercedes en Volvo – door zijn daadwerkelijke offroadcapaciteiten.

Web Editor

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten