Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Markt / Porsche: wat brengt 2024?

Geschreven door Alain Devos op 18-01-2024

Geen klassiek autosalon dit jaar, toch blijft januari de ideale maand om eens terug te blikken op 2023 en vooruit te kijken naar 2024. Dit marktoverzicht verzamelt de toppers van vandaag met de sterren van morgen. Vandaag: Porsche

Porsche vierde in 2023 zijn 75-jarige bestaan. Een compleet nieuw model leverde dat niet op, maar Porsche nam wel zijn Cayenne nog eens stevig onder handen en in november werd ook de grondig vernieuwde Panamera onthuld. De constructeur spreekt daarvoor zelf trouwens wél van een nieuw model – ondanks heel vertrouwde proporties is de look inderdaad moderner.

Er komen diverse plug-inhybride varianten met krachtigere elektromotoren en dito batterijen, de (voorlopige) topversie wordt de Turbo Hybrid met een totaal vermogen van 680 pk.

2024 Porsche Panamera

Eindelijk Macan

Dit jaar is het uitkijken naar de wél compleet nieuwe Macan. Die middelgrote SUV had er al vroeger moeten zijn, maar de ontwikkeling liep grote vertraging op. Terwijl de huidige Macan nog met (enkel) benzinemotoren wordt aangeboden, krijgt de opvolger een volledig elektrische aandrijving.

ER ZIJN PORSCHE-MARKTEN WAAR EV’S NOG AAN HUN DOORBRAAK MOETEN BEGINNEN.

Beide modellen zullen wellicht nog een tijdje naast elkaar in de catalogus staan; er zijn namelijk belangrijke Porsche-markten waar EV’s nog aan hun grote doorbraak moeten beginnen. Het Porsche-gamma telt met de Taycan natuurlijk al een elektrische auto, die grote vierdeurs zou dit jaar nog eens onder handen worden genomen.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten