Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Markt / Wat kost de elektrische Renault 5 E-Tech: de Belgische prijzen!

De nieuwe Renault 5 E-Tech is een van de elektrische auto's waarnaar het meest uitgekeken wordt. En terecht, zeker als je ook de Belgische prijzen bekijkt.

Het razendsnel groeiende EV-aanbod belooft een pak interessanter te worden, want met de komst van elektrische auto's zoals de Alfa Romeo Junior, de Lancia Ypsilon en de Renault 5 E-Tech zorgen toch voor een heleboel extra sex-appeal. Het retromoderne jasje van de nieuwe R5 wordt erg gesmaakt, maar de Franse stadswagen beschikt over meer argumenten dan enkel zijn looks. 

25.000 euro

De 3,92 meter lange Renault 5 E-Tech Electric kan je bestellen vanaf 31 mei 2024, maar enkel met de 110 kW/150 pk sterke elektromotor, met de grotere batterij met een capaciteit van 52 kWh (goed voor een rijbereik van 410 kilometer WLTP) en in de uitrustingsniveaus Techno (32.900 euro)  en Iconic Cinq (34.900 euro). Begin 2025 wordt ook de instapversie met accupakket van 40 kWh en een actieradius van 300 kilometer beschikbaar, die vanaf 25.000 euro te koop zal worden aangeboden.

De standaarduitrusting van de vanaf 31 mei verkochte Techno- en Iconic Cinq-varianten van de nieuwe Renault 5 E-Tech Electric telt een warmtepomp, een interne AC-boordlader van 11 kW en een DC-snellaadfunctie tot 100 kW. Toch is het de bedoeling dat de toekomstige klanten een heleboel opties aanvinken, want de visuele personaliseringsmogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten