Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Porsche introduceert 911 Targa

Verwachte lancering : 01-06-2020

Geschreven door Klaas Janssens op 18-05-2020

Deze zomer telt het gamma van de Porsche 911 weer drie koetswerkvarianten, want de Coupé en de Cabriolet krijgen het gezelschap van deze Targa.

De Porsche 911 telt weer drie koetswerkvarianten, want de Coupé en de Cabriolet krijgen het gezelschap van deze Targa. Net zoals het originele model uit 1965 combineert deze variant een brede rolbeugel en gigantische achteruit met een open dank, al opent het dakpaneel zich tegenwoordig automatisch in een tijd van amper 19 seconden. Porsche voorziet twee motorisaties; de Targa 4 wordt aangedreven door de 385 pk sterke 3 liter-biturboboxer die we kennen uit de Carrera 4, de Targa 4S doet het met de 450 pk krachtige zespitter uit de Carrera 4S. Beide versies komen standaard met de PTM-vierwielaandrijving en met de gerobotiseerde PDK-transmissie met dubbele koppeling en acht verhoudingen. Optioneel komt de Targa 4S met een manuele zevenversnellingsbak.

De Porsche 911 Targa 4 en Targa 4S debuteren in juni, maar de Belgische commercialisatie is voorzien voor augustus 2020. Aan de Targa 4 hangt een prijskaartje van 131.866 euro, de Targa 4S kost 147.596 euro. Dat maakt deze koetswerkvariant duurder dan zowel de Cabrio als de Coupé met identieke motor.

2020 Porsche 911 Targa 4S

 

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten