Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Autosalon Brussel 2015: Citroën C4 opgefrist

Geschreven door Olivier Duquesne op 11-12-2014

De Citroën C4 krijgt een facelift die gepaard gaat met een nieuw lichtdesign. Daarbij krijgt de berline een driecilinder in de neus en extra uitrusting.

De facelift van de Citroën C4 vertaalt zich in een nieuwe led-handtekening in de lichtblokken. Achteraan krijgen de lichtblokken een 3D-effect. De Fransman krijgt verder wat extra chroomtoetsen. In het interieur krijgt de C4 een hertekend dashboard met daarin een nieuw, zevenduims aanraakscherm. Het navigatiesysteem is daarbij ook vernieuwd. Andere technologie die de C4 voor het eerst aanbiedt, is de handenvrijsleutel en de 'Connect Box' met geïntegreerde sim-kaart.

Ook onder de motorkap verandert een en ander. Het aanbod, dat volledig uit Euro 6-motoren bestaat, krijgt een nieuwe benzinedriecilinder: de PureTech met 110 pk en de PureTecht met 130 pk, stop-start en zestrapsautomaat. Ze stoten rond de 110 g/km uit, met een normverbruik van respectievelijk 4,7 en 4,8 l/100 km. Op dieselvlak vinden we de in 2013 gelanceerde nieuwe familie BlueHDi's met 100 en 115 pk, waarvan de minst krachtige versie met stop-start slechts 86 g/km uitstoot.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten