Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Honda CR-V wordt hybride

Geschreven door Jean-François Christiaens op 21-04-2017

Op het salon van Shanghai stelt Honda een hybride versie voor van zijn nieuwe CR-V. Die is voorbehouden voor de Chinese markt, of toch voorlopig.

De jongste generatie van Honda’s populaire SUV CR-V komt in China op de markt. Voor die gelegenheid geeft Honda hem een nieuwe hybride aandrijflijn. Deze hybride CR-V is onthuld op het jongste salon van Shanghai en wordt ter plekke gebouwd in een joint-venture met de Chinese constructeur Dongfeng. Vanaf de tweede helft van het jaar is hij in China verkrijgbaar en dus moeten we nog even wachten vooraleer de technische details bekend worden gemaakt. Honda laat voorlopig niet meer los dan dat deze eerste hybride CR-V is uitgerust met de technologie “Sport Hybrid i-MMD”, die een benzinemotor en een elektrische krachtbron combineert.

Zuiver elektrisch

Na zijn Chinese marktintroductie zou deze hybride CR-V volgend jaar ook in de Verenigde Staten en Japan op de markt kunnen komen. Honda meldt in het bijhorende perscommuniqué bovendien dat het de elektrificatie van zijn gamma in China wil versnellen en dat het in 2018 met een zuiver elektrische auto komt. Die wordt ter plekke gemaakt en zal niet buiten het land worden aangeboden.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten