Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Maserati GranTurismo toont interieur

Verwachte lancering : 01-06-2023

Geschreven door Olivier Duquesne op 25-01-2023

Maserati heeft zonder errond te communiceren beelden van het interieur van de nieuwe GranTurismo op zijn mediasite gepubliceerd. De coupé blijft een sportieve en luxueuze 2+2, maar wordt meer hightech dan zijn voorganger.

Overzicht :

De nieuwe generatie van de Maserati GranTurismo werd in oktober 2022 onthuld, maar alleen van de buitenkant. Nu zijn er eindelijk beelden van de binnenkant. Deze keer geen ouderwets interieur meer: met zijn drie schermen past de GranTurismo veel beter in het digitale tijdperk. Achter het stuur is er een digitaal scherm van 12,2 duim, op de middenconsole een centraal aanraakscherm van 12,3 duim en onderaan een eveneens aanraakgevoelig scherm, maar dan van 8,8 duim, voor de klimaatregeling.

Digitaal klokje

Eigenlijk is er zelfs een vierde scherm: het horloge. Want hoewel het wijzers kan weergeven, is het klokje in feite digitaal. De weergave van de tijd kan worden gepersonaliseerd en het horloge kan een stopwatch of een kompas worden. En wanneer de stemherkenning wordt geactiveerd, verschijnen er golven op het kleine scherm. Een head-updisplay zal beschikbaar zijn als optie. Een paar fysieke knoppen blijven behouden voor essentiële bedieningen, met name voor tijdens het rijden.

2+2

Het interieur blijft trouw aan een 2+2-configuratie, waarbij de achterbank is voorbehouden aan kleinere inzittenden, golftassen of gitaren. Muziekliefhebbers zullen het Sonus Faber-audiosysteem met standaard 14 of optioneel 19 luidsprekers waarderen. De  nieuwe Maserati GranTurismo zal verkrijgbaar zijn als volledig elektrische Folgore en met een benzinemotor als Modena of Trofeo. De GranCabrio, de cabrioletversie van de GT, zal naar verwachting zijn cockpitstyling volgen.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten