Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Porsche Driver Experience: Taycan-cockpit voor de Panamera

Geschreven door Frédéric Kevers op 07-11-2023

Het interieur van de vernieuwde Porsche Panamera krijgt het als Porsche Driving Experience omschreven bedieningsconcept van de elektrische Taycan. Lees: veel digitale schermen.

We weten al het een en het ander over de volgende generatie van de Porsche Panamera, die officieel onthuld wordt op 24 november 2023. Nu krijgen we alvast het interieur te zien, dat het Porsche Driving Experience-bedieningsconcept van de elektrische Taycan adopteert. Op het Sport Chrono-klokje centraal op het dashboard na, zijn alle tellers nu digitaal. 

LEES OOK Nieuwe Panamera voor de prijs van een Fiat 500

Hoe meer schermen, hoe beter

Dan hebben we het in de eerste plaats over de nieuwe tellerpartij, want de bestuurder van de vernieuwde Porsche Panamera krijgt een gebogen display van 12,6 inch voor zijn neus. Is dat nog niet voldoende, kan je ook opleggen voor de head-updisplay. De centrale multimediamodule splits zich in een centrale zone voor de bestuurder en een tweede scherm voor de passagier.

Let ook op de versnellingspook, want die verhuist van de middentunnel naar het dashboard. De vrijgekomen ruimte wordt ingenomen door alweer een scherm, al blijven er ook een heleboel fysieke bedieningsknoppen aanwezig. Ook nieuw: de doorlopende sfeerverlichting aan boord en het desgewenst ledervrije interieur. De Executive-modellen krijgen bovendien een nieuw vormgegeven achterbank die meer comfort belooft. En jawel, ook achterin vind je nog een display.

2023 Porsche Panamera Cockpit

 

Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten