Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Ssangyong Korando: met persoonlijkheid, eindelijk

Geschreven door David Leclercq op 19-02-2019

Op het komende salon van Genève toont Ssangyong de nieuwe Korando in wereldpremière. De nieuwe generatie van deze SUV kruipt uit zijn schulp en toont een heel eigen persoonlijkheid.

Ssangyong laat het verleden liever achter zich en begint van een schone lei. Dat is toch wat we leren van de nieuwe Korando, die een gespierd lijnenspel combineert met een gloednieuw interieur. De SUV staat als wereldpremière op het salon van Genève, begin maart.

SIV als voorbeeld

De nieuwe Korando neemt een heleboel kenmarken van de onlangs gepresenteerde SIV-conceptstudie over. Over het technische luik laat Ssangyong weinig los, we weten enkel dat het motorenpalet een 1,6 liter-krachtbron op diesel zal tellen. Binnenin waait er hoe dan ook een frisse wind, met een interieur dat een aanraakscherm met een display van 10, 2 inch introduceert. De bestuurder kijkt naar een volledig digitaal instrumentarium van 9 duim. De Korando blijft een familieauto, waarvan de koffer een laadvolume van 550 liter telt. Een automatisch openende achterklep is optioneel.

 

 

 

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten