Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Lamborghini viert 60ste verjaardag met speciale reeks van de Huracan

Geschreven door Frédéric Kevers op 17-04-2023

Lamborghini mag 60 kaarsjes uitblazen en viert die verjaardag met een tot 60 exemplaren gelimiteerde reeks van de Huracan Evo Spyder, de Huracan Tecnica en de Huracan STO. Waar is dat feestje?

Sant'Agata Bolognese heeft een heleboel verschillende versies van de Lamborghini Huracan gemaakt, dus daar kan nog wel een gelimiteerde reeks bovenop. Het betreft een telkens tot 60 exemplaren beperkte serie van de Huracan Evo Spyder, de Huracan Tecnica en de Huracan STO, waarmee de Italiaanse stierenfokker zijn 60ste verjaardag viert.

Natuurlijk komen die verjaardagsedities van de Lamborghini Huracan met een genummerd naamplaatje uit koolstofvezel. Het getal 60 wordt ook op de deuren geschilderd en op de zetels gestikt. Deze gelimiteerde reeks wordt voorgesteld op 21 april 2023 tijdens de Milan Design Week. Voor elke speciale reeks voorziet Lamborghini twee configuraties.

2023 Lamborghini Huracan 60th Anniversary

Lamborghini Huracan EVO Spyder 60th Anniversary

  • Koetswerk gespoten in Blu Le Mans of Verde Viper, telkens gezegend met highlights in Bianco Isi.
  • De blauwe Huracan EVO Spyder 60th Anniversary krijgt een interieur in Nero Ade Alcantara (met stiksels in Blu Amon en biesjes in Bianco Leda), de groene ruilt de blauwe stiksels voor borduursels in Rossa Alala.

Lamborghini Huracan Tecnica 60th Anniversary

  • Voor het koetswerk van de Huracán Tecnica 60th Anniversary heb je de keuze tussen Grigio Telesta (met details in Rossa Mars en Nero Noctis) en Bianco Asopo (met details in Verde Viper)
  • Beide versies krijgen een interieur in Nero Ade Alcantara met details in Rosso Alada voor de grijze en Verde Viper voor de witte.

Lamborghini Huracan STO 60th Anniversary

  • De Huracan STO 60th Anniversary kan je krijgen in het Blu Aegeus, een koetswerktint die je kan combineren met elementen in zichtbaar carbon in Blue Mira. Of in het Grigio Telesto met zichtbaar carbon in Nero Noctis.
  • Het interieur combineert Nero Cosmus met Grigio Octans, met contrasterend borduurwerk in Blue Amon (voor de blauwe) of Rossa Alala (voor de grijze).
Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten