Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Nieuwe PHEV-versies van Range Rover Sport met meer dan 120 km rijbereik

Geschreven door Olivier Duquesne op 31-05-2023

Een modeljaarupdate zegent de Range Rover Sport niet alleen met een nieuw infotainmentsysteem, maar introduceert ook nieuwe motoren. De plug-inhybride varianten worden krachtiger en krijgen een groter rijbereik.

Aan het top van het gamma komt de nieuwe Range Rover Sport SV postvatten, die aangedreven wordt door een mildhybride V8-biturbo die 635 pk ontwikkelt en de SUV aan een topsnelheid van 290 km/u helpt. Maar Land Rover  neemt ook de rest van het gamma onder handen.

Dan kijken we in de eerste plaats naar de plug-inhybride varianten van de Range Rover Sport. De P440e maakt plaats voor de nu 460 pk en 660 Nm sterke P460e PHEV, de P510e wordt vervangen door de 550 pk en 800 Nm krachtige P550e PHEV. De eerste heeft een elektrisch rijbereik van 123 en de tweede van 121 kilometer.

Range Rover Sport MY2024

Nieuwe interface voor Pivi Pro-infotainment

De vernieuwd Range Rover krijgt ook een nieuwe multimediamodule, dat een zwevende display van 13,1 inch combineert met een opgefriste interface, waarbij 80% van de taken uitgevoerd zou kunnen worden via twee tikken vanuit het hoofdmenu. Er zijn ook nieuwe sliders voor de bediening van het audiovolume en de klimaatregeling.

De modeljaarupdate van de Range Rover Sport introduceert ook Country Road Assist, een intelligente cruisecontrole die navigatiegegevens gebruikt om de snelheid automatisch aan te passen aan het traject - waarbij rekening gehouden wordt mer de heersende maximumsnelheden en met de scherpte van de bochten.

Range Rover Sport MY2024

 

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten