Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Modeljaarupdate levert Toyota C-HR een nieuw multimediasysteem op

Geschreven door Olivier Duquesne op 18-11-2021

De Toyota C-HR krijgt een nieuw infotainment voor 2022. De SUV verwelkomt ook nieuwe kleuren, nieuwe wielen en nieuwe designtoetsen.

Geen facelift voor de Toyota C-HR, eerder een modeljaarupdate. Met als voornaamste nieuwigheid de introductie van de multimediamodule Toyota Smart Connect. Dit infotainementsysteem komt met een betere display van 8 duim en krijgt een krachtigere en dus snellere computer. Het is een connected systeem met een ingebouwde communicatiemodule en verschillende diensten, van navigatie met real-time verkeersinformatie over de beschikbaarheid van parkeerplaatsten tot een voice-agent die luistert naar je steminstructies. Software-updates gebeuren via zogeheten over-the-air technologie.

Opgepast: de Toyota Smart Connect is niet beschikbaar op de Toyota C-HR van het instapniveau C-Enter. Nieuw is de C-Lub, een uitrustingsniveau met optioneel koetswerkpakket dat nieuwe 18-duimsvelgen combineert met de speciale koetswerkkleur Amethyst (desgewenst met contrastdak in het zilver of het zwart) en met een spoiler op de achterklep. Binnen herken je de Toyota C-HR C-Lub aan zijn specifieke stoelen met een mix van stof en zacht kunstleer. 

2022 Toyota C-HR C-Lub

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten