Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / IAA 2023 | Onze top 6 van de concepts cars op het salon van München

Geschreven door Frédéric Kevers op 06-09-2023

De IAA van München bracht ons een aantal conceptauto's, waarvan sommige hun wereldpremière beleefden. Dit is onze Top 6.

Voor de Duitse constructeurs is de IAA van München een thuismatch en dus haalden ze alles uit de kast om de aandacht van bezoekers en de media op te eisen, met wereldpremières en conceptauto's, waarvan sommige de omweg meer dan waard waren. Sommige waren een voorbode van de toekomst van het merk in kwestie, andere van de designrichting of zelfs van een toekomstig productiemodel, terwijl nog andere duidelijk bedoeld waren om de show te stelen. Maar ze zijn allemaal interessant voor autoliefhebbers.

Dit zijn de zes conceptcars die we hebben geselecteerd:

BMW Neue Klasse

BMW onthulde op het salon van München opnieuw een glimp van zijn toekomstige gamma. Deze radicale 'Neue Klasse' is een blauwdruk voor een reeks elektrische auto's vanaf 2025.

2023 BMW Neue Klasse Concept

Cupar DarkRebel

Cupra bracht een fysieke versie van de DarkRebel mee naar de IAA, een conceptcar voor een elektrische shooting brake die tot nu toe alleen virtueel bestond in het Metaverse.

2023 Cupra DarkRebel Concept

Mercedes Concept CLA

Mercedes presenteert in München de Concept CLA. Deze volledig elektrische conceptcar met een rijbereik van 750 km is een voorloper van de volgende generatie van de compacte vierdeurscoupé van het merk.

2023 Mercedes Concept CLA

Opel Experimental

Op de Opel-stand zagen we de Opel Experimental, een elektrische cross-over die weleens de voorbode zou kunnen zijn van een toekomstige Opel Manta.

2023 Opel Experimental Concept

Polestar Synergy

De Polestar Synergy is een elektrische supercar waarmee de Chinese constructeur met Zweedse roots onbekend terrein verkent. Moet Porsche zich zorgen maken?

2023 Polestar Synergy Concept

Volkswagen ID.GTI Concept

Bij Volkswagen konden we kennismaken met een sportieve interpretatie van de conceptcar ID.2all. De ID.GTI Concept is de eerste stap in de richting van Wolfsburgs eerste echte elektrische GTI.

2023 Volkswagen ID.GTI Concept

 

 

 

 

Web Editor

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten