Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Nieuwe Subaru BRZ krijgt STI Performance Parts

Geschreven door Klaas Janssens op 06-04-2021

Geen turbo voor de nieuwe Subaru BRZ, wel gouden velgen en een strijkplank als achterspoiler. Zoals in de goede oude tijd.

Het door Subaru Tecnica International aangepakte Subaru BRZ krijgt een spoilerlip onder de met extra ledstrips getooide voorbumper, onder het koetswerk hangen nieuwe zijschorten en een achterdiffusor. Desgewenst kan je het subtiele vleugeltje op de achterklep vervangen door een minder subtiele spoiler, die knipoogt naar de strijkplanken die destijds op de rallyreplica's van de Subaru Impreza stonden. Zelfs goudgekleurde BBS-velgen behoren tot de mogelijkheden, al kan je die gesmede 18-duimers ook in een minder nostalgische tint bestellen.

De Subaru BRZ STI Performance Parts krijgt ook een wat vetter klinkende uitlaatlijn en extra veerpootbruggen voor extra stijfheid. Van extra vermogen is geen sprake, de 2,4 liter-boxermotor doet het nog steeds zonder knoert van een turbo. We blijven hopen. Niet dat we daar dan veel aan zouden hebben, want de Subaru BRZ wordt niet verkocht in Europa en de STI Performance Parts worden voorlopig enkel aangeboden op thuismarkt Japan. Zijn tweelingbroer, de nieuwe Toyota GR86, komt wel naar onze contreien.

2022 Subaru BRZ STI Performance Parts

 

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten