Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Nieuwe BMW M2 nog wilder met M Performance Parts - UPDATE

Geschreven door Klaas Janssens op 26-10-2022

Niet iedereen is een even grote fan van het design van de nieuwe BMW M2. En de M Performance Parts doen die discussie enkel verder oplaaien.

UPDATE (26/10/22): extra beelden toegevoegd in de fotogalerij.

Het design van BMW kent voor- en tegenstanders. Al wordt de soep zelden zo heet gegeten als ze wordt opgediend, want van de grote nieren die de voorzijde van de BMW 4 Reeks tooien, lijkt intussen niemand meer echt wakker te liggen. En ook over de wat vreemde raamdecoratie van de BMW XM lijkt inmiddels verteerd.

Toch zijn de haters nog niet helemaal uitgespeeld, want sinds de lancering van de nieuwe BMW M2 ligt het lijnenspel van de 2 Reeks Coupé opnieuw op tafel. En de versie met M Performance Parts gooit flink wat olie op het smeulende vuur.

BMW M2 M Performance Parts

M Performance Parts

De M Performance Parts zijn voor de M-kopers die het design van hun snelle speeltje te braaf vinden. In het geval van de nieuwe BMW M2 bestaat de lijst van accessoires onder meer uit een grotere splitter onder de voorbumper, een ander rooster voor de koelopeningen in de voorbumper, al dan niet aerodynamisch verantwoorde add-ons voor de wielkastverbreders, andere inzetstukken voor de achterbumper, een winglet op de zijschorten, diagonaal gemonteerde uitlaatpijpen, een dakspoiler boven aan de achterruit en een enorme achtervleugel. Let ook op de opmerkelijke striping die ons wat doet denken aan de BASF-outfit van de BMW M1 Procar destijds. En op de M2-stickers op de motorkap.

Controversieel? Zou best kunnen. Maar klant is koning. En als die zijn BMW M2 wat wilder wil, wie zijn wij dan om daar opmerkingen op te maken? Toch?

BMW M2 M Performance Parts

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten