Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Markt / Subaru: wat brengt 2024?

Geschreven door Alain Devos op 24-01-2024

Geen klassiek autosalon dit jaar, toch blijft januari de ideale maand om eens terug te blikken op 2023 en vooruit te kijken naar 2024. Dit marktoverzicht verzamelt de toppers van vandaag met de sterren van morgen. Vandaag: Subaru

Subaru is in België maar een kleine speler. De prioriteiten van de Japanse autobouwer liggen elders, maar toch blijft het merk hier enkele interessante modellen aanbieden. Het ‘populairste’ was tot voor kort de XV, die zopas van naam veranderde: de compacte cross-over heeft nu Crosstrek. Subaru nam bij die gelegenheid de auto ook nog eens onder handen en verbeterde meer dan de bekende looks doen vermoeden. Het comfort, de wegligging, de connectiviteit, de veiligheid en ook de kwaliteit van de gebruikte materialen: het ging er allemaal op vooruit. Tegelijk behield de vierwielaangedreven Crosstrek zijn uitmuntende terreincapaciteit – maar weinig cross-overs zijn ter zake even begaafd.

NIEUWE MODELLEN LIJKEN ER VOOR EUROPA NIET METEEN AAN TE KOMEN.

Subaru Sport Mobility Concept

Knipoog naar de rallysport

Nieuwe modellen lijken er voor Europa niet meteen aan te komen, maar er zijn natuurlijk ook nog altijd de Forester, de Outback en de volledig elektrisch aangedreven Solterra. Op het autosalon van Tokio gaf Subaru met de Sport Mobility Concept wel al een voorsmaakje van wat er nog kan komen. Die elektrische conceptcar telde een heleboel visuele knipoogjes naar het succesrijke rallyverleden van het merk, hoewel er allicht geen plannen zijn voor nieuwe autosportactiviteiten. Subaru verraste eind vorig jaar wel met Safe8, een nieuw garantieprogramma met een dekking van acht jaar zonder kilometerbeperking.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten