Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / AutoGids Best Car Awards 2021: de winnaars

Geschreven door Xavier Daffe op 17-11-2021

Vorig jaar heeft AutoGids de Best Car Awards met verschillende categorieën in het leven geroepen, inmiddels zijn ook de stemmen van de tweede editie geteld. Ook benieuwd naar de 10 winnaars van 2021?

Best Car Awards 2021

"Welke auto moet ik kopen?" Zowat elke autoliefhebber kent dé vraag, die op elk familiefeest of housewarming weer opborrelt. Wij zeggen gewoonlijk dat de beste wagen op de markt de auto is die beantwoordt aan de behoeften van de persoon in kwestie. En aangezien die noden zeer uiteenlopend zijn, kan het antwoord niet enkelvoudig zijn. Waarom dan de Best Car Awards?

Omdat de keuze steeds moeilijker wordt. Omdat het aanbod steeds diverser wordt door nieuwe carrosserieconcepten, nieuwe aandrijvingen of door huidige of toekomstige regels, die soms vaag of soms zeer regionaal zijn. De Best Car Awards hebben het ‘probleem’ onderverdeeld in 10 categorieën, die het meest representatief zijn voor de markt van het ‘grote publiek’ - supersportieve coupés of te dure limousines, die zelden op objectieve criteria worden gekozen, hebben we dan ook bewust weggelaten. 

En de winnaars zijn

Op basis van gedetailleerde beoordelingen door onze eigen redactie en door een onafhankelijke vakjury enerzijds en van een stemronde bij het publiek anderzijds (meer dan 35.000 stemmen) hebben we voor de tien meest relevante categorieën op de markt telkens één winnaar kunnen kronen. En de winnaars van de AutoGids Best Car Awards 2021 zijn:

Het volledige dossier Best Car Awards 2021 lees je in AutoGids #1091, die vanaf woensdag 17 november in de krantenwinkel ligt. Vergeet niet op de link van de auto te klikken als je meer wil weten over de scores van de winnaar. Of als je ook nieuwsgierig bent naar welke wagens het zilver en het brons gekregen hebben.

Hoofdredacteur Le Moniteur Automobile

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten